Tuesday, March 31, 2015

Wopaaa

Minu varasemad postitused kaalulangetamise kohta on olnud suhteliselt õnnetud. 
Täna võtsin kätte mõõdulindi ja ma mõtlesin, et vaatan kas minu mõõdud on vahepeal ka tulemust andnud.Viimati sai ennast mõõdetud 28.oktoober.
Minu üllatuseks , tänase seisuga:
Talje: -15cm 
Puusad:-6cm 
Reie ümbermõõt: - 5cm
Ausaltöeldes, ma olen päris õnnelik, et vähemalt mõõdud vähenevad. Kaalu sellest ajast on kaotatud 3kg. Seega toidu piiramine on andnud tulemust. Mingi hetk loobusin ma saiast ja võist. Hetke seisuga on loobutud enamus asjadest. Kunagine coca cola alkohoolik ei tarbi enam üldse colat.Sai on muidugi tagasi tekkinud, sest sellest loobuda on raske kui peres teised saia armastavad. 
Peale sünnitus kaalusin ma tegelikult AUSALT 89KG!!!
See on päris korralik kaal ja hetke seisuga alates sünnitusest olen ma kaotanud 
8kg.Seega hetkel minu kaal on veel 81kg ja palju on veel minna, kuid ma saan sellega hakkama. 
Arvestades minu pikkust siis ideaalkaal on mul 69kg, seega 12kg veel kaotada.( Normaal kaal oleks 71kg, kuid sooviks olla siiski alla 70kg).
Ma tänan suuure kummardusega Facebooki gruppi " Naised trenni" , kus kaalulangetajad on andnud mulle nii palju motivatsiooni, et ma olen suutnud piirata oma toitumist! Ma tänan Teid.
Lisaks sellele oli palju abi ka mu ripsmetehnik Annikast, kes tegi mulle peapesu ja tänu sellele võtsin ma ennast kätte. Juba tema juures käies ütlesin, et tahan ennast vormi saada. Ja vottak õnnestus, küll natukene aga suur asi seegi! Tema soovitused aitasid väga palju!
Peale Türgi reisi hakkan trenni ka tegema, ilmad lähevad ilusaks ja hea on jooksmas käia. Mardiga peab ainult kokku leppima, mis päeviti me lapse hoidmise teeme! 

See tänane mõõtmine andis nii palju motivatsiooni juurde, et tahaks kohe tihti ennast mõõtma hakata ja vaadata, kuidas need cm keha pealt lähevad!

Mardist nii palju, et ka tema kaal on langema hakanud. Tal on juba näost näha, et pallikene(nägu) on muutunud juba ilusa meheliku näo kujuga! 


2päeva Türgini

Nii nüüd on käes aeg kus reisini on jäänud kaks päeva veel. 
Kohver on enam vähem koos, ennem reisi toimetused tehtud ja ma olen vist enamvähem mineku valmis. Mul oli esmaspäeval ja on ka täna töövestlus, kuid pean need ära ütlema, kuna mind kimbutab mingi kõhugripp. Eile sai potti kallistatud ja täna pole üldse hea olla. Igatahes, toidlustus ettevõttesse ei saa ju siiski nii minna, kui tervis ei luba. Ei hakka teisi nakatama. 
Homme tahaks käia veel linnas vestlusel ära ja siis ongi juba minek. 
Lennuk läheb meil sutsu peale viite hommikul, seega kohapeal peaks juba 2-1,5h varem olema. 
Eks tuleb varem magama minna ja öösel üles ärgata. 
Eks minema peakski juba mingi natukene ennem kolme, pakime kohvrid autosse ja minek. 



Saime tuttavaks ühe Alanya poisiga, kes oli nõus olema meie teejuht reisi ajal.Siiamaani on ta mulle igapäev ilmast teada andnud. Üleeile sadas vihma, eile oli soe ja päikseline ilm, täna sajab jälle vihma. Samas on soe aga no tahaks siiski ju päikest võtta ja pruuniks saada. 
Mõte oli , et siit lähen pikemates riietes, ( retuuspüksid, madalad kingad, pikem pluus ja jakk peale) 
Tegelikult minu mõte ei olegi otseselt seal nüüd shoppama hakata aga Hugole tahaks küll suveks ägedaid asju. Sezer lubas meid viia ka linnast natukene välja ühele Türgi turule, kus pidi hinnad poole odavamad olema kui keskuses sees. Leian, et tegelikult googlest otsides nende hindade kohta ei ole pea üldse infot. Seega ma kavatasen küll siia reisi ajal vaikselt pilte ja hindu panna, et need kes sinna lähevad saaksid enam vähem ülevaate. 

Mul on tegelikult ka üks mõte, mis nüüd oleneb sealsetest hindadest. Kui on võimalik odavamalt saada kui siit siis teen ma kindlasti ära. Aga sellest lähemalt, siis kui me koha peal oleme.


Igatahes, Musi püksi ja järgmisel korral blogin reisist juba neljapäeval ennem reisi. 


Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...