Sunday, March 22, 2015

Hiina kaup...halb?Hea?

Märkasin, et üks neiu jagas facebooki grupis "Ostan müün reeglite vaba" oma blogi postitust kus ta oli Hiinast tellitud kaubast reaalsed pildid ning kommentaarid lisanud.Mõtlesin, et tegelikult varasemast on ka mul pilte kleitidest mida kindlasti paljud inimesed näha tahaks.Näiteks pulmakleidid, enamus tegelikult ei julge Hiinast kleiti tellida, sest kardavad, et tulemus on selline:
Ma võin öelda, et mingil määral ei vasta tõesti ebay/ali-st tellitud asjad ootustele, kuid paljud asjad siiski on isegi ilusamad kui müüja pildil. Toon teile näiteks 2 pulmakleiti:
Antud kleit vastas täpselt ootustele, oli piisavalt pikk, lastud teha oma mõõtude järgi ning istus kehas ideaalselt.Kleidi hind oli umbes 89-95€.
Selle kleidi jaoks ei jätku sõnu, kuna tegemist on lihtsalt võrratu pulmakleidiga mille kandja saab ennast tõelise printsessina tunda.Kõik oli ideaalne ning sellise printsessi kleidi saab Aasiast tellida alla 200€ eest. Vahel vaatan "say yes to the dress" ning need hinnad on ikka uskumatud seal.Sellesuhtes soovitan ma neiule, kes kaalub antud kleiti tellida seda teha, sest see kleit on võrratu ning iga naine tunneb ennast selles nagu printsess. Tegelikult on mul pidulikest kleitidest veel pilte kuid need jätan järgmise postituse jaoks. Varasematele lugejatele: Ma ei muuda oma blogi moeblogiks, endiselt jääb see selliseks nagu oli. Lihtsalt näitamiseks paar postitust vahele.

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...