Thursday, April 16, 2015

Feiiiil!

Mõtlesin, et teen ühe kõva postituse selle kohta, kuidas ma Türgis feilisin. Kindlasti paljud teavad, et ma kohe olen selline inimene kellega miskit juhtub ja no juhtus ka Türgis. 
Hotellis oli administraatoriks üks kutt, kes kohe armastan mu kallal nokkida.Kas seda saab ka nokkimiseks nimetada, igatahes koguaeg sain puid alla ta käest. 
Üks õhtu kui vanemad varakult magama läksid, otsustasime me Kerttuga,et meie küll tuppa ei jää. 
Lõime ennast ülesse ja läksime alla drinkima.Kuna juba ennem oli päris korralik alkohol all siis ega need paar klaasi veini head ei teinud. 
Kuna me rannas veel käinud ei ole, siis otsustasime, et lähme vaatame randa. 
Läksin siis selle administraatori juurde ja küsisin ka käest omast arust 
"Kuhu me minema peame , et randa näha?"
Aga noh,purjakil ka, keel oli jube pehme ning lause välja tuli tänu valele hääldamisele hoopis 
"Kuhu me minema peame, et litsi näha?"
Ja no muidugi talle tekkis kohe võimalus mu kallal nokkida...Igatahes, järgmisel päeval oli päris mark.... 



Teiseks feiliks oli see, kui üks õhtu emaga all istusime ja teiste eestlastega tuli kummituste teema.Siis rääkis naisterahvas, et tema koges ühes Hispaania hotellis midagi imelikku ja kuidas nende korteris kauss laualt maha kukkus. Igatahes, tavaliselt mind need asjad niimoodi ei mõjuta kuid seekord oli teisiti. Läksime siis emaga magama, mina enda ja Kerttu tuppa ning tema oma tuppa. Käisin pesus ja istusin veel rahulikult fbs , et musiga juttu rääkida ning siis otsustasin, et jään magama. Tegin toa pimedaks ja viskasin tekkida sisse. 
Olin juba peaaegu pool unes, kui järsku PAUHHH tuli läks põlema!!!
Ei no vähe ei tekkinud hirmu ju...vaatasin siis ringi, et midagi vastu minna ei saanud ja  Kerttu oli ka lülitist piisavalt kaugel, kui märkasin, et tema pea juures oli lüliti. Kerttu oli peaga tule põlema pannud ja ise rahulikult edasi maganud, ilma, et midagi aru oleks saanudki. Okei, panin kustu ja keerasin teise külje.
Kuulen järsku mingit tsssss............
Mõtlesin, et kurat külll, mis nüüd?
Gaasiline vesi oli sisisema hakanud...
No nii palju siis kummituste juttudest...tõmbas kõhedaks küll. 



Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...