Friday, April 3, 2015

1.päev

Kell on 22.28 ning oma esimesel tõelisel puhkuse päeval olen ma varakult voodis ning valmistun peale blogimist voodisse heitma.Miks see nii on,sellest lähemalt...
Eile õhtul oli tohutu jama ja stress kuna pakke viies sain üllatuse osaliseks mis tahtis mu päeva peapeale pöörata.Õnneks. suutsin enamvähem õhtuks rahuneda ja pea selgeks saada.Õhtul kui Hugot ära viisime ei suutnud ma nuttu pikalt kinni hoida.Niipea kui Mart küsis Hugo kohta hakkasin ma nutma.Ma ju ütlesin,et ei tohi lapsest rääkida.
Koju jõudes pakkisin asjad ning üritasime Mardiga varakult voodisse saada.
Tema muidugi norskas nagu vana rahu ise,samal ajal mina lakke vahtides.
Äratus oli meil pandud kella kaheks ning start oli pool kolm.
Poolel teel avastasin,et lend hilineb ja lahkub alles kell 06.10.Nii me siis ootasime 3h lennukile minekut.Lennureis oli meeldiv sest õhkutõus ja maandumine olid täiesti lebod.Ainukene asi mis liiga sai oli mu selg.
Peale maandumist oli ilge järjekord passikontrollis.Ma ei salli neid masse ja ma lähen alati nii nii marru.Kõik karvad kehal tõusevad püsti ja lähen näost lillaks!!Kujutate pilti?
Umbes 40 minutit hiljem saime lennujaamast tulema ja bussile.Aga see pole kõik..
ootasime pikalt kuid siis juhtus ime ning saime liikuma.Juba 2 km sõidetyd teatas giid,et me pöördume lennujaama tagasi.Tagasi jõudes polnud need kaks inimest need kes meie grupist olid.Suundusime siis uuesti Alanya poole.Kuni lõpuks suundusime kuskile tanklasse kus giid ütles,et 10 minutit ja neiud on kohal.Olevat autoga järgi sõitnud.No huinaa...aega läks 40 minutit ennem kui kaks purupurjus kahekümnendates neidu kohale jõudsid! Kõik olid nii vihased,sest see on ju meie aeg mida raisati!! No nagu ikka muutuvad purjus inimesed tüütuks.Tema muutus juba nii tüütuks,et iga teine inimene bussis oleks tahtnud talle kallale jõuda.Igatahes need 8h istumist hommikust poole päevani mõjusid karmilt,sest minu selg on nii läbi,et kõndidagi on valus.
Igatahes, hotell on super, toidud on maitsvad,inimesed toredad ja sõbralikud.Türklased viskavad küll nilbeid nalju kuid mart hoiatas mind nende eest,seega ei tulnud üllatusena.
Lisan paar pilti ja blogin homme veel teile,!!:)







Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...