Tuesday, January 27, 2015

Hugost ka veidikene

Vaatasin oma blogi ja ma pole ammu Hugost kirjutanud. Hugo on juba 1.3aastane ja täna just vaatasin, et ta on juba nii suur poiss.Nii kahju sellest, et beebi aeg läbi sai. Ausalt öeldes see ei kestnud meil üldse pikalt. Juba 11 kuuselt arvas ta, et on juba suur laps ja kõik need ninnunännutamised ja beebi kussutamised olid möödas.Sellest on nii tohutult kahju, sest vahel ma nii igatsen seda beebitamist. Vahel võtan ta sülle ja ütlen, et nüüd oled minu beebi..muidugi Hugo ei lase mul teda beebiks teha..punnib ja karjub vastu.
Mis on vahepeal muutunud? Võibolla see, et ma saan koguaeg peksa nii, et ma olen isegi sinine. Ma ei tea kas asi on vanuses või ongi selline periood kus keelamisest enam kasu ei ole. Varem mõjus issi karm " EI TOHI" aga nüüd ei mõju isegi see. Lihtsalt koguaeg lööb mind. Täiesti ississe, sest ka issil juhtub vahel, et ei kontrolli enda jõudu ja teeb mulle haiget. Kahjuks on minu kehta täielikult mu vastu, mõnel päeval on isegi tavaline näpuga puudutus nii valus.Ehk läheb see kõik peagi üle ja saame normaalselt elada, ilma , et väikselapse käest igapäevaselt peksa saan. Hugo on vahepeal ka rohkem rääkima hakanud.Kui varem olid ainult " mämm mämm" jne , siis nüüd tuleb ikka korralikult sõnu. Nagu näiteks " õue, see,aitäh,mämm-mämm, juua, auh-auh, iss, emme jne). Issiga on see teema, et igal hommikul kui me ärkame küsib laps mu käest " iss" ja kui ma räägin, et issi on tööl siis hakkab ta mossitama.Tavaliselt õhtuti 4-5 küsib ta mu käest uuesti ja siis saab juba vastata, et issi varsti tuleb. Laps ka rõõmustab selle peale.Lisaks on tekkinud meie peres ka see, et kui issi ütleb "Ei" siis ta teab, et emme ikka lubab.
Kõige rohkem rõõmustab mind see, et me saame nüüd magada...kogu öö. Lõpuks ometi see juhtus. Läks aasta ja kaks kuud enne kui me öö läbi puhata saame.Muidugi kurb tõsiasi on see, et mul on päeval vähem aega enda jaoks, sest nüüdsest on ta ju suur poiss ja magab ainult ühte und ja seda 12- 13/14...seega ega ma väga midagi kodus teha ei saagi.

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...