Thursday, January 1, 2015

Aastavahetus ja uus aasta 14/15

Kuna jõulud veetsime me Mardi perega siis aastavahetus möödus koos minu perega.Minu peale jäid suupistes, sest need õnnestuvad mul alati kõige paremini.Minu singirulle ei anna teiste omadega võrrelda, mitte, et ma ennast siin kiidaks aga kõik kes neid saanud on, on nii öelnud. Meie aastavahetus möödus tujutult, sest suutsime Mardiga ennem lõppu riidu minna. Kuna Hugo magama ei jäänud läksime kõik koos ülesse, et "koos magama jääda" aga Hugo lihtsalt karjus hüsteeriliselt.Lõpuks kui poiss hakkas juba vaikselt jääma ja rahunes maha hüppas Mart püsti ja hakkas närveldama, võttis lapse voodist ja nii me tüli alguse saigi.Ausaltöeldes, sellised asjad panevad mõtlema kas see on suhe mida mina tahan? Leian, et ei ole normaalne oma naist v*ttu saata, kui ma üritasin selgeks teha, et ta käitus valesti.Saan aru, et alkoholi mõju all kuid see ei anna põhjust. Lõpuks üritasin oma solvumise ja viha alla suruda ning läksime koos hiina laternat õhku laskma, ei õnnestunud.Võibolla on see vihje uueks aastaks. Hugo jäi lõpuks magama 15minutit ennem aastavahetust.
Armas aasta 2014! Aitäh, et kõik need 12kuud oled sa mulle rõõmu pakkunud ühe väikese poisi näol.Kes on päike minu igas päevas, kelle ärkamist ma igal hommikul lausa ootan. Sa lasid mul sel aastal teha läbi väga paljusi asju mis on kindlasti elu õppetund, kuid luban, et olen nendest õppinud ning järgmised aastad näen ma vaeva juba selle nimel , et täita oma unistused materiaalsete ja vaimsete asjade näol.Aitäh, et suutsid mind Mardiga veel kokku hoidma, sest otsuseid lahku minna oli sel aastal päris mitmel korral.Eks näis mida 2015 aasta meile toob.
Tere 2015aasta! Mul on sinupeale suured ootused ja lootused.Ma annan ka esimest korda lubadused selleks aastaks! 1.Kõige esimene lubadus on kaalukaotus ja oma varasema sportliku vormi taastamine!Selleks palun ma abi oma pere käest, kuna Hugo kõrvalt on natukene raske teha trenni kui keegi hoida ei taha.Loodetavasti on mul võimalik teilt abi saada! 2.Ma muudan oma elu täielikult, alustan sel aastal õpingutega , mis olid tegelikult juba eelmisel aastal plaanis aga jäin hilja peale oma asjade saatmisega. 3.Sel aastal annan ma lubaduse, et suuudan lõpuks ära otsustada mida ma elult tahan ning kas hetkelist muudatust on tarvis! 4.Ma võtan ette oma jalavalu probleemid ja leian lõpuks nendele ravi! Ma luban, et ma käin spordiarstil ära, isegi kui ta mind süstida tahab! 5.Ma luban, et taastan oma varasemad suhted sõpradega, mis siis , et tegelikult kannan ma oma südames viha kuna kui ma beebiootele jäin kadusid kõik kõrvalt ära nagu ma oleks olnud surmavalt või nakkavalt haige!
Ega muud ei olegi :) Ilusat uut aastat teile kõigile! Palju kordaminekuid ja saavutusi!

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...