Tuesday, July 28, 2015

Hugo 1.9

Tohutult veider mõelda, et paari kuu pärast on mul kodus juba 2 aastane poiss. 
Uskumatu kuidas see aeg läheb ja veel kui kiiresti. 
Igapäev ma mõtlen ja vaatan, et miks see aeg nii kiiresti läheb. Alles ta roomas ja jonnis niisama nüüd juba käsutab ja nõuab. 
Lisaks kõigele sellele on mu poiss eriline friik. Ta on nii hädas kui midagi jala alla jääb või kuskil pluuse peal on. "Kaka" ja "Kaka".Ma mõtlesin, et Mart on friik aga Hugo on veel hullem. 
Ma ei kujuta oma tulevikku ette, kui mul lausa kaks friiki kodus on. Riideid pesen ma siis veel rohkem kui praegu.





Aga see selleks, käisime nädalavahetusel puhkamas. Valisin järjekordselt Laulasmaa spa, sest midagi muud head ei leidnud. Kahekesi minnes oleks valik suur aga arvestades lapse soove on valik päris kesine.
Hugo pidas väga hästi vastu ja puhkus oli mõnus. Muidugi endiselt ma imestan, et mul on tohutult aktiivne laps. Ta ei püsi meil pudelis ka , koguaeg ainult jookseks ringi. 

Eile käisime lihtsalt ringi sõitmas-ehk üritasime uuesti punajärve leida. Välja minnes lubasin lapsele, et lähme õue. Kuna me seda ülesse ei leidnud siis sõitsime tagasi ja oi mis siis lahti läks. Poiss teadis, et me lubasime õue minna aga ei käinudki õues. Karjus meil tohutult niikaua kui me uuesti õue tagasi läksime, siis jäi rahule. 
Seega pole need lapsed rumalad üldse. 


Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...