Sunday, December 13, 2015

*Uusaastalubadused*

Aasta saabki järjekordselt läbi. Alles oli jaanipäev... kuigi noh, erilist vahet ei ole jaanipäev või aastavahetust- üks ja sama jooma...põhimõtteliselt. Ilm ju sama. 



Esiteks. 
Eelmine aasta tervutasin ma 2015 aastat niimoodi: 

Tere 2015aasta! Mul on sinupeale suured ootused ja lootused.Ma annan ka esimest korda lubadused selleks aastaks! 

1.Kõige esimene lubadus on kaalukaotus ja oma varasema sportliku vormi taastamine!Selleks palun ma abi oma pere käest, kuna Hugo kõrvalt on natukene raske teha trenni kui keegi hoida ei taha.Loodetavasti on mul võimalik teilt abi saada! 

Olgem ausad, ma ei vajanud kellegi abi, sain sellega isegi hakkama. Aasta  2016 vaja veel veidi pingutada.Tuli lihtsalt toitumiskava tellida.Väike lüke teha. 10kilo ja natukene peale aastaga läinud.


2.Ma muudan oma elu täielikult, alustan sel aastal õpingutega , mis olid tegelikult juba eelmisel aastal plaanis aga jäin hilja peale oma asjade saatmisega. 
Saatsin pikalt need õpingud.Haridusüsteem nõuab vene keelt, mida mina kunagi õppinud ei ole.Nagu mäletate, sain šhoki kui mulle pisteti lisaks inglise ja eestikeele eksamile vene keele eksam pihku!


3.Sel aastal annan ma lubaduse, et suuudan lõpuks ära otsustada mida ma elult tahan ning kas hetkelist muudatust on tarvis! 

Olid vajalikud. Ma ei oleks muidu nii kaugel ,kuhu hetkel juba jõudnud olen. 

4.Ma võtan ette oma jalavalu probleemid ja leian lõpuks nendele ravi! Ma luban, et ma käin spordiarstil ära, isegi kui ta mind süstida tahab!
Võtsin ette, käisin ära ...abi ei saanud otseselt.

5.Ma luban, et taastan oma varasemad suhted sõpradega, mis siis , et tegelikult kannan ma oma südames viha kuna kui ma beebiootele jäin kadusid kõik kõrvalt ära nagu ma oleks olnud surmavalt või nakkavalt haige!

Sitta kah, tulid uued ja paremad!






Aastaks 2016, ei luba ma midagi. Pole lihtsalt tarvis. Kõik tuleb käigu pealt.
Ilusat jõuluaega ning lärmakat aasta lõppu!



Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...