Tuesday, March 24, 2015

Lõpukleit

Meie oleme suure dilemma ees.Millist kleiti valida lõpetamiseks.Minu väike õde lõpetab sel aastal põhikooli ning ei suuda otsustada millist kleiti lõpetamiseks valida.
Kõige rohkem huvitab meid kas keegi on neid kleite reaalselt näinud ning oskab kommenteerida, kuidas kleit reaalselt välja näeb.
Mainin kohe ära ka selle, et tegemist on 16 aastase neiuga,kes on 180cm ning kellel on pikad punased juuksed.Väga silmapaistva välimusega neiu.

Üks mõte oli tal sellise komplektiga lõpetada:
Teine: 
Kolmas varjant (Tumeroosa kleit)




NB!Postitust võimalik kommenteerida ka anonüümselt!! 


Ja täna ma lihtsalt armusin Diana Kurvese loomingusse. Äkki kellegil on kappi seisma jäänud M/L suurus ja tahab sellle ära müüa :)




9 päeva veel.

Mida võtta kaasa Türki? 

Mida lähemale reis jõuab seda rohkem ma mõtlen mida ma kaasa pean võtma.
Ilmateade on nagu ta on.Alles paar päeva tagasi vaatasin, et lubas vihma ja äikest kahel päeval.Nüüd on juba muutunud see prognoos.





Ega ilmaprognoos muutub niikuinii iga päev ja arvatavasti siiski mingi vihmase päeva saame me ikka.Seega võtta enamus lühikesi riideid ja ka mingid pikad riided?Mina olen üksi kohvriga, seega sinna peaks mahtuma küll neid asju.
Kindlasti tuleb läpakas, fotoaparaat,sirgendaja jne kaasa. Enamus mõtlesin võtta siiski seelikud ja lühkarid, sest päikselist ilma on rohkem.


Kuidas ma suudan nädala ilma Hugota olla?

Ega ausaltöeldes ma ei kujuta ette ka kuidas ma ilma oma lapseta suudan nii kaua olla. Hetkel olen ma ilma temata maximum 1 öö olnud ja siis ka hommikul kohe lapsele järgi, et saaks vaid musitada ja kallistada.See aeg tundub nii pikk ilma Hugota. Ma kindlasti nutan seal nii, et silmad on paistes ja rikun enda puhkuse ära. Ta on ju nii memmekas mul. Enamus ajast on pea mu jalgevahel või ripub pükste külles. Mina olen a ja o tema jaoks...
Kuidas Härra lapsega hakkama saab? 
Vot see küsimus piinab mind kõige rohkem, sest ma tunnen Marti liiga hästi.Asi ei ole usalduses vaid selles, et ma tean kuidas ta liiga kergelt närvi läheb.Eriti just siis kui laps jonnib ja kui laps jonnib öösel.Sellepärast ma natukene kardan, sest tavaliselt olen ju mina see kes haarab lapse ja ta maha rahustab. Alles paar päeva tagasi juhtus öösel see, et Mart pidi hommikul kell 6 tõusma ja tööle minema aga poiss tegi ennem nelja meil sellist tranglit.Sellist asja ei ole ammu juhtunud.Viimati juhtus siis kui poiss oli väikene ja gaasid piinasid.Mart läks täiega närvi ja lõpuks kolis vihast elutoa diivani peale magama. Mina haarasin lapse ja võtsin enda kaissu. See oli tegelikult eilne päev. Mina magada ei saanud, sest poiss peksis mind voodist välja ja ise magas pepu püsti rahulikult und. Kolisin jalgade juurde kägarasse magama aga kuna mina jalahaige ei suuda pikalt kägaras olla, siis vaikselt läksin Mardi kohale magama. Seal ma siis 15 minutit sain rahulikult olla, kui üks vend tuli mind oma peaga nügima ning sellepeale ärkas. Teesklesin, et ma magan ja esimese asjana pani poiss voodist jooksu ja läks issit otsima.



Mida ma ootan sellelt puhkuselt?
Ma tahan lihtsalt puhata ja eemale saada igapäevastest probleemidest. Ma tahaks jubedalt lapsest puhata aga ma tean, et lapsest puhkamiseks läheks vaja vaid ühte päeva ja ma saan paar kuud jälle normaalne olla.Seega nädal aega lapsest eemal....nagu ma varasemalt kirjutasin, ma ei kujuta ettegi, 
Sellest puhkusest võtan ma kõike ja loodetavasti tagasi saabudes tunnen ma ennast jälle nagu inimene. Kui te vaid näeksite milline ma hetkel välja näen. Juuksed on sorakil, vahel ma ei jõua enda juukseidki kammida enne kui Mart koju jõuab. Kodus seljas on mingid rõvedad dressipüksid ja tavaline topp, sest ma tean, et mul pole mõtet selga panna korralikke riideid ,kuna õhtuks on need niikuinii mustad. Meil on pesumasin olemas aga no kes see viitsib neid riideid sealt masinast välja võtta ja restile kuivama panna.( Siin jälle endiselt vihje juba teist aastat Mardile" Ma tahan pesunööri").Tegelikult ma jälgin oma kaalu ja üritan alla saada aga nüüd kui see reis tuleb. No camoon meil on kõik hinnas! Ma pugin ennast seaks seal aga peale seda võtan ennast jälle kätte. Saan ehk enesekindluse ka tagasi. 



Kas keegi teist on Avena Resort & Spa hotellis peatunud?
Milline arvamus sellest hotellist kujunes?
Kuidas olid söögid? 
Kuidas magamisruumid olid? 


Ega kui kedagi seal peatunud pole , ei ole ka hullu. Eks ma ise kirjutan oma reisist samamoodi siia blogisse. Oleneb kuidas aeg lubab. Wifi oli ju hotellis olemas. 

















Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...