Friday, December 26, 2014

Jõulumöllust

Meil oli väga toredad jõuluõhtud. 23.Detsember otsustasin, et kuna läheme 24ndal Mardi vanemate juurde siis teeme oma pere jõuluõhtu varem ära. Vaaritasin siin korralikult, nii et õhtuks olin nii tohutult väsinud. Hugo sai ka meiepoolt kingid varem kätte.Nagu issi väiksena, pidi ühe mänguasja kohe ära lõhkuma.
24ndal läksime siis Mardi vanemate juurde. Seekord oli jõuluõhtu kogu suguvõsaga ( laua taga oli umbes 20 inimest koos lastega).Seega lärm oli kohutav, eriti kui oli aeg lastel kinke avada.Uhh..seda kisa ja möllu. Aga väga vahva oli, isegi ilma alkoholita. Vanaema Leelo pani Hugo ise magama ning Wow,Hugo jäi tõesti kell 11 magama ( viimase kuuaja jooksul on see tema jaoks vara).Uskumata aga öösel isegi ei teinud suurt kisa. Täpsemalt me siis hetkel võõrutame teda RPA öösel andmisega.Kuna tegelikult ta seda enam ei vana ,siis otsustasime, et aitab!Rohkem ei anna.Saame ehk ise ka lõpuks terve öö magama hakata.Tänane öö ei ärganud ta kordagi.
Täna kippus Heleri millegi pärast meile külla. Põhjus peitus vist Hugo kingitustes...
Kindlasti on huvi mida me siis kingitusteks saime. Hugo sai palju palju kingitusi.Igatsugused Autod, pehmed mänguasjad kommid jne.Millegipärast me ei meeldi kellegile, sest Hugole nagu kiuste kingitakse sellised mänguasjad mis meil kõrvad Shiiitavett jooksma panevad.Ma ei saa aru miks lapsele selliseid mänguasju tehakse. Lisaks sai Hugo veel teki ja padja, legod,hüppelooma jne..Väga palju asju. Mart sai minult ühe ülimõnusa sooja pusa mis ta juba nädal ennem jõule kätte sai, sest ilmad olid soojad ja ma mõtlesin, et kuna ta niikuinii jopesid väga ei armasta , siis annan varem kandmiseks kätte. Siis sai Mart veel selle asja mis toast niiskuse ära tõmbab.Meil kahjuks korter on lihtsalt niiskust täis. Magamistoa aken juba hallitab.Mart sai kreeme ka ;) Mina olen see õnnetu hing kes igal aastal väga kinke ei saa, sest ma ise armastan rohkem kinkimis rõõmu. Emme ja issi kinkisid meile Mardiga alkoholipudeli, väga kihvti kinga sees ( me vist ei avagi seda kunagi, kuna see näeb nii lahe välja) ning kommi saime ka. Keegi armas kinkis mulle muffinivormi mida ma juba pikemat aega tahan( see oli raudselt anu).Nüüd saan lisaks muffineid ka teha :):) Mart pidi mulle kingi hiljem tegema..ei tea kas see aasta tuleb siis sõrmus või jääb järgmist aastat ootama. NB!Ma abielluda veel ei taha aga kihluda tahaks küll.Siis oleks Mart mu kihlatu mitte elukaaslane või lapse isa:D:D:D Ilusaid jõulupühi Teile! :) Lisan võrdluseks ka eelmise aasta pildi kus Hugo on turvahälliga.

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...