Monday, March 23, 2015

Kuidas tellida turvaliselt pulmakleiti

Peale eilse postituse avalikku jagamist kirjutasid mitmed inimesed mu facebooki postkasti küsimusi kuidas tellida pulmakleiti ja kust täpsemalt. Mina isiklikult olen pulmakleite tellinud ainult ebayst. Kindlasti tekib küsimus miks? Ebay on minu arvates kõige turvalisem koht kust tellida selliseid kallimaid asju, kuna pole ohtu rahast ilma jääda. Grupis küll kirjutati, et alist saab ka raha tagasi, kuid mina isikult aliexpressi ei usalda kuna olen seal väiksemate ostude pealt samuti raha kaotanud.Võibolla ma lihtsalt ei oska Aliexpressi nii hästi kasutada. Ebayst teed sa makse läbi paypali, mis on üks turvalisemaid viise, kuna juhul kui ebay otsustab, et raha tagasi ei kanta , on võimalik uuesti alustada protsessi paypalis, kust lõpuks õnnestus raha tagasi saada( juhul kui ostja ei valeta, et kaup saabunud ei ole/raha tagasi saadud pole). Vahel ma mõtlen miks inimesed ise ei telli endale odavalt asju. Minul on swedbanga deebetkaart ning sellega saan ma võib öelda, et igalt poolt tellida.Vajalik on interneti pangas ära täita "turvalised ostud" ning peale seda saab ostlema hakata.
Aliexpressist tasub alati vaadata tagasiside, mida positiivsem on seda suurem võimalus on oma kaup kätte saada. Alati ei loegi see %, tuleb jälgida ka seda, kui palju on varem müüjalt ostetud.
Lisan teile veel ühe kleidikese, mis sai tellitud.Muidugi seljas on see mul hetkel, kui väike punu juba ees oli.Kleit ise oli täiesti maani, hästi hõljuv ning lõpetamiseks täiesti sobilik.Tegelikult oli veel üks roosa maani pidulik kleit, kuid ma ei leia enam sellest pilti ülesse.
.
Tellida soovitan : http://www.chicnova.com?fsafid=154,
ebay.com,
ebay.de,
ebay.it.
Kui on julgust ja oskusi siis ka Aliexpress.com

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...