Monday, March 2, 2015

Noup!!!

Peale viimast postitust kirjutasid mulle kolm inimest Facebooki küsimuse, kas ma hakkan abielluma? Nouuuuuu, mitte veel! Enamasti kui ma Mardile räägin, et " ou kuule, mis sa mu naiseks ka võtad?" Siis tegelikult ma ei mõtle seda tõsiselt.
Ma ei taha veel abielluda aga ma tahaks kihluda ,kuid selle jaoks ma peaks vist ise ühe põlve peale laskuma ja sõrmuse ostma. Ma juba Mardile ütlesin, et dvj ma toon ise endale meeldiva sõrmuse ja tema siis valib selle õige aja millal mulle anda... muidu ma varsti palun ise teda meheks kui ettepanekut ei tule!! Kaua võib noh!!
Miks ma ei taha abielluda? No, tegelikult tahaks ju iga naine seda imeilusat lumivalget printsessi kleiti kanda ja enesekindlalt öelda" JAH" aga aega on sellega , kuid , et suhe muuta kindlaks , siis kihlasõrmus võiks ikka sõrmes olla. Raudselt Mart on käinud neid sõrmuseid vaatamas aga kui hindu näeb siis lööb temas välja see koi pool. Aga noh, pole hullu käin kuu pärast ära ja toon ise endale sõrmuse ning teen selle ettepaneku mõnel ilusal romantilisel õhtul ära. ( Näiteks kevadel kui Mart hakkab sauna ehitama ja ma olen näpud mullas, lähen siis oma sopaste näppudega..laskun ühele põlvele ja teen selle ära. Fantaasia on piiritu:) Aga jah : Abielu- Ei ,Laps- Ei ,Lahku me ka ei lähe, seega ärge nüüd üle mõelge :) Aga ma annan nüüd selle nädala lubaduse, et ma käin vähemalt 2 korda jooksmas :)

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...