Wednesday, June 10, 2015

1.8 aka Hugo arengust

Mul on kombeks mingi aja tagant kirjutada natukene ka Hugo arengust. 
Hugo saab 13 päeva pärast juba 1.8aastaseks. Ma ei väsi kordamast, et aeg läheb ikka tohutul kiirusel.
Alles, oli aeg (novembris) kui ta mul käima hakkas. Ma mäletan nii hästi, kui rõõmus ma olin kui need sammud ära tulid +  ta ise nautis seda tohutult. 
Peale seda hakkasid sõnad tulema ja hetke seisuga ei jää minu jaoks mitte midagi arusaamatuks miks ta soovib. See on soosinud meie läbisaamist paremaks. Ühesõnaga jonni on vähem. 
Põhi lause mis hetkel tihti kõlab on " ei taha" ja muidugi " Emmmmmeee" .
Kui ma näiteks vannituppa või wc-sse minna tahan siis kõlab juba teisest toast " emme, emme , emme, emmmmmeee". Ja kui ma ei vasta ka siis ta tuleb ja käib kõik toad läbi, et emmet leida. 
Räägib ta juba palju , kuid poistele kohaselt on änn ännn igalpool. Igasse autosse on vaja sisse ronida ja änn änn teha. Päeval ronib ta mul akna peale välja vaatama, sest sealt paistavad autod mis maja ees seisavad. 
Vanaema juurde minna ei saa, sest seal on autosi palju kuna vanaisal on autoremonditöökoda ning poiss peab kindlasti saama änn änn teha. 
Lisaks sellele läheb paari kuu pärast mu linnupoja juba lasteaeda :) 
Eile sain just uudise :)



Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...