Tuesday, January 10, 2017

Ma tean, ma pole ammu bloginud

Jep ma tean, et ma pole ammu ammu siia midagi asjalikku kirjutanud. 
Esiteks pole aega eriti olnud ja teiseks, ega ma olen fitlapi blogis ka täiega bloginud, seega seetõttu ongi see blogi siin kõrvale jäänud. 


Käisime nädalavahetusel jälle aka 9ndat korda  Laulasmaa spas lebotamas. 
Ma mõtlen alati, et tahaks ilma lapseta minna ja härraga kvaliteet aega veeta aga siis tuleb peale kuidagi kurb tunne, et Huuks ei saagi siis sellest osa. 
Noja, läksime jälle Huuksiga. 
Viimati käisime täpselt aasta tagasi seal ja kõik need 8 korda on möödanud Hugoga täiesti rahulikult. Ta on nautinud veerõõme ja hotellis olemist. 
Seekord läks natukene nihu see asi. Hugo tegi meist külastajate silmis aasta lapsevanemad 2017. 
Kuna ujula osa pandi kell 22 kinni, siis Hugo arvas , et tema sealt basseinist küll veel lahkuda ei kavatse ja sellele järgnes korralik draama, kus kogu ujula tähelepanu oli meie peal. 
Kasutaja Mart Metsis foto.
Sel nädalavahetusel tundsin ma küll, et ma oleks tahtnud ka ise natukene puhata, sest olgem ausad . Sellist ööläbi võimalust pole meil pikalt olnud. Võibolla meil polegi selleks õigust ning peame pühendama enda 100% lapsele. 
Äkki ongi see tänapäeval normaalne, et pole last kellegile hoida anda, et ise natukene aega enda jaoks saada. 

Igatahes tänu sellele võtsin vastu otsuse, et ei Huuks läheb lasteaeda ja ma vajan ise ka natukene rohkem aega iseenda jaoks. Ükskõik mida aga ma tahan midagi teha. 
See ,et härra rabab ja ma olen sunnitud niisama ilus kodus olema ei ole ka enam okei. Huuks on juba piisavalt suur ja ma tahan ühisesse rahakassase ka oma panuse anda. Pole olnud kunagi meeldiv kellegi kulul elada, ise teenida ja ennast arendada on hoopis teine asi. 
Ma saan täiesti aru, et tema jaoks on ühine raha aga kuidagi nõme on kulutada mehe teenitud raha mõne riideeseme vm peale. 
Igatahes on aeg edasi minna ja midagi tegema hakata. 
Mingi ime on juhtunud ja ka Huuks on mitu päeva tahtnud täiesti ise lasteaeda minna. 
Homme viime ja vaatame mis nali sellest välja tuleb. Võibolla läheb asi libedalt ja hakkab meeldima see teistega mängimine. 
Lootus sureb viimasena.


Arstil saime ka reedel käidud ning adenoide ei ole! Tavaline Eesti laps, lihtsalt kuna ta on niivõrd hele , siis heledad lapsed pidid olema tihemini haiged kui tumedad. 

Eesti laps võib aastas 15 korda haige olla, see on täiesti normaalne. 
Ma vist ei olegi kirjutanud, et üldhaiglasse oleksime me alles 1. märts saanud aga vot tasulise arsti juurde oleksime võinud juba järgmisel päeval minna. 
Süsteem missugune. 


Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...