Tuesday, January 13, 2015

Kaalu juttu kah natukene

Uus aasta on nüüd juba 12 päeva kestnud ja võib öelda, et ma olen väiksemaks läinud. Häbi öelda aga eile kui ma pesus käisin avastasin, et ma näen enda keisriarmi. Arvake mis nägu Mart selle peale tegi.. Oleme nüüd vaikselt enam-vähem okeilt toitunud. Kui muidu oli meie külmkapis alati coca-cola, siis nüüd on selle asemel vesi mille sisse on lisatud mandariini ja sidruni viilud. Kui meil muidu oli alati kodus sai siis selle oleme me asendanud leiva ja sepikuga ja seda juba pikemalt aega. Ausaltöeldes ei tunne enam saiast puudust ka. Mina enam hommikuti võileibu ei söö. Täna siis avastasin, et pikemat aega seisab meil vorst kapis, sest ka Mart pole enam õhtuti võileibu teinud. Hommiku kohta ei oska ma midagi öelda, sest me magama Hugoga selajal kui tema üles ärkab. Täna tegin kalasuppi ja ütlesin siis Mardile, et tahaks midagi näksida ja see kurinahk saabus koju juustu laysga. No nüüd ma siin vaatan tõtt selle pakiga. Ennem ühe peotäie krõbistasin ära aga no kevadeks on vaja alla saada, ei tohi ju! Raske on aga see krõpsupakk ei ole minu sõber!
Eks neid ahvatlusi on tegelikult rohkemgi aga tuleb kuidagi vastu pidada. Päris näljutama ei tahaks ennast hakata aga ma ei hakka valetama, ma näljutan ennast hetkel alateadlikult. Ma ei söö hommikuti, sest ma annan selle asemel Hugole süüa ja ajan teda mööda tube taga lausega " üks amps veel". Valetan, sest tegelikult sellele ühele järgnevad veel ampsud.Lõunat ma söön harva ,enamasti söön lihtsalt ühe puuvilja ära. Miks? Sest ma ei viitsi ainult endale süüa teha, kui Mart käiks kodus söömas siis poleks ju probleemi teha ka talle. Ei rämpstoidu me peame ära unustama , ma tahan oma ilusat keha tagasi. Eks venitusarmid ikka jäävad aga kõik muu annab taastada!
Uuest kuust alustan trenniga ka, siis peaks rohkem vaba raha kätte jääma.Hakkame siis Mardiga korda mööda trennis käima! Pekke põletama!

Koolijutsiks

Lugesin eile Mangi horoskoopi ja lubab head aastat, eriti õppimise osas. No aga õppuriks minemise plaanid on mul juba eelmisest aastast aga siis magasin sisseastumise maha ja no tegelikult oli ka Hugo veel liiga väikene. Sel aastal võtan siis kätte ja lähen õppima. Peas mõlgub mul kaks eriala üks on juristi abi ja teine on kohtu sekretär. Täna rääkisin ka oma onu eksnaisega ning uurisin natukene selle kohta. Tema soovitas rohkem juristi abi kuna töömaailmas on võimalused suuremad. Plaan oli juba eelmisel aastal minna Tallinna Majanduskooli, selaastal kandideerin mõlemale erialale, kui ühele sisse ei saa siis teisele ikka.Rohkem eelistan ka ise juristi abiks õppida. Eks näis, sest tuhin on juba sees.
Kindlasti tekib nüüd küsimus kuhu ma Hugo jätan. No alguses mõtlesin , et vanaemadele nendeks päevadeks kui kool on aga siis meenus, et Hugo saab ju sel aastal juba 2 aastaseks ja lasteaeda saaks teda samuti panna. Sündides arvasin ma , et ega ma ennem lapse 3 aastaseks saamist niikuinii tema juurest kuskile ei lähe. Näete , eksisin. Käisin vahepeal isegi tööl ja nüüd on kooli plaanid. Tuleb minna lasteaeda ja ümber muuta avaldus, et Hugo varem lasteaeda saaks, eks mure on ikka sellepärast ja potitamise peab ka ikka kiiremas korras ette võtma.Loodetavasti ei saa tema lasteaiast traumat nagu mina kunagi sain. Magama jääda ei tahtnud siis sain tutistada.Eks talle kindlasti meeldib seal on mul selline seltskonna hing ja ajab tüdrukuid taga.

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...