Tuesday, February 10, 2015

Pikas mehed vs lühikesed mehed

Alles ükspäev arutasime sõbrannaga, et tänapäeval on kõik mehed nii lühikesed. Sama teema käis läbi ka siis kui me naistega pubis käisime. Juba siis kui mina olen sellises vanuses, et võiks keegi olla, oli väga raske leida pikka meest. Enamus minu kavalerid olid paar senti pikemad kui mina. Juhtus ka seda, et 1-2 tükki olid cm-3 lühemad. Kuid nagu arvata, siis see suhe ei kestnud kaua. Mina olen jällegi selline inimene , kes ei suuda kõndida endast lühema mehe kõrval. Tekivad kompleksid või siis lihtsalt ego ei lase kõndida. Leidsin endale pika mehe ja krabasin kohe ära ka. Ammu ju teada, et pikad mehed võetakse esimesena ära. Üks asi mida ma meeste juures esimesena vaatan on mehe pikkus, sest pikad mehed on ilusad ja nende kõrval saab isegi kontsadega käia. Kunagi oligi, kui mind kutsus välja poiss kes oli minust lühem , siis tuli minupoolt konkreetne EI! No ei suuda, isegi kui kutt oli välimusest ilus.
Ma ei kujuta ette kuidas mu õde peaks endale mehe leidma. Juba minul on raskusi kuigi olen 172cm aga tema on ju puhta 180cm pikk.Viimane kord käis ta alles ühel pildistamisel , kust ta saadeti ära, kuna ta oli kutist pikem. Milline löök see kutile olla võis, mingi ilus piff on temast pikem.Vaatasime eile loomahulle ja siis just mõtlesin, et Kerttu tulevik on samuti hulga loomadega, sest meest on raske leida. Üldse eile, vaatasime Malluka siga ja mõtlesime, et issand mida me teeksime kui meil peaks siga kodus olema? See oleks kohutav. Mul on niigi juba 2 siga ja üks laps kodus. Igakord, kui ma olen just toad korda saanud siis kas tuleb jookseb kass teisest toast nii, et kõik vaibad ja asjad lendavad. Avastab poiss, et tal on mänguasjad või tuleb Mart koju ja jätab kõik asjad vedelema. Vahel ongi selline tunne, et no ei tahagi seda korterit koristada, pole ju mõtet. Aga ega mustas korteris ka elada ei taha.

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...