Tuesday, March 10, 2015

Tööotsingud.

Mõtlesin , et oleks aeg tööd otsima hakata, sest vanemahüvitis saab paari kuu pärast läbi ning ei tahaks ka päris ilma rahata olla. Eile tegin enda CV ning täna juba tuli esimene pakkumine. Pakkumine kohale, kuhu ma isegi ei kandideerinud. Paar tööpakkumist olid väga head kuhu ma kandideerisin, aga kui sinna ei kutsuta, siis võtan vastu antud pakkumise. Töövestlus on nüüd järgmise nädala lõpul. Kindlasti tekib küsimus kuhu ma Hugo panen. Ainukene idee mis mul praegult pähe tuleb on paluda oma ämmal last hoida neil päevadel kui ma tööl pean olema, sest lasteaeda ehk saab ta alles septembris.Oleneb kuidas kohti jagub, sest Hugo sündides panin ma ta alles 2016aastast lasteaeda aga nüüd muutsin enda avaldust, et äkki saab ka sellest aastast.Kuidagi peab ta õpetama ka potil käima ning siis on lasteaia laps valmis.Ma usun, et lõpuks kui lasteaeda saab , siis talle meeldib seal väga.Vahel ongi lapsest nii kahju, sest tal on kodus igav..kõik on päevast-päeva sama.Mänguasjad on juba igavad.Palju lahedam oleks teiste lastega lasteaias olla.Aga esialgu, peab paluma ämma. Tööd otsin ma muidugi graafiku alusel, vähemalt esialgu. Ka õpingute mõtet pole ma siiani maha salanud. Loodetavasti saab Hugo sügisel lasteaeda, sest siis oleks poole lihtsam töö kõrvalt ka koolis käia, sest ei tahaks Hugot kellegi hoolde igaks päevaks jätta. Nädalavahetustel oleks muidugi lihtsam , sest saab lapse Mardiga jätta, kuid nädala sees läheks raskeks.
Tahate te näha milline üllatus mind hommikul ees ootas kui elutuppa astusin?
Ilus eks? Ma koristasin eile ennem välja minekut toa täiesti puhtaks. Mart jäi lapsega koju ning tulemus on siis selline. Ma ei tea kas tõesti nad teevad seda meelega, et ükski mu päev ei mööduks ilma, et ma ei peaks koristama?

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...