Thursday, July 28, 2016

Puhkus ja juuksepikendused

Paari päevane puhkus möödas. 
Sai natukene Hiiumaa looduses ja vaikuses puhkust nautida. 
Imeline loodus ja tohutult parme. 
Meri oli supp. Seega sai meres aega piisavalt veedetud. 


Ärkad kell kaheksa ja jalutad randa. Mõnus! 

Igatahes, kahjuks on puhkus möödas, sest meid mõlemaid ootas töö. Trippime tagasi ja olime eile õhtuks kõik surmväsinud puhkamisest. 
Sellised mõtted tekitavad vastakaid tundeid aga vahel tahaks niimoodi ja ilma lapseta puhata. 
Paar päeva, lihtsalt oled, naudid. Ei pea koguaeg nagu öökull üks silm lahti olema, et äkki juhtub midagi. Ei pea lapse järgi magama minema, ei pea ootama kuni pisikene lõuna une ära teeb. 
Igatahes, tahaks lihtsalt vahel kahekesi härraga puhata.


Mis siis veel vahepeal. 
Kui ma varem pole tahtnud eriti võõrastele hooldust teha ja juuksepikendusi pähe tippida, siis ületasin ma ennast eelmisel nädalal. 
Ei olnudki nii hull, algul võttis käe natukene värisema aga lõpuks tuli enesekindlus sisse ja õnnestus nagu alati. Tulemusega jällegi rahul.
Mõtlesin, et võibolla võikski vahel võõrastele ka hooldust ja paigaldust teha, sest samas see ongi kahe otsaga asi, sest sügisest läheb asi niigi keeruliseks. Kuna võib tekkida ajanappus.
Ma olen varem ka kirjutanud, et keratiinidega kogemust on mul juba päris palju, vist 7 aastat nagu arvutatud sai. Seega teadmised ja oskused on olemas. 
Mina olen selline inimene, kes teised võib pikkade juustega ilusaks teha aga ise ma ei oska juuksepikendustega olla.
Lihtsalt ei oska ja kõik. Ebamugav on. 

Eks te võite vaikselt juba like panna leheküljele.
Ja rääkida sõbrannadele et ,nüüd teeb Helina Kosel ka hooldust ja paigaldust, ei pea enam linna minema. Ja hinnad ei ole üldse kallid.
Kui on vastav valgus ja koht olemas, siis saab teha ka inimese enda kodus aga üldiselt seoses Hugo kodus olemisega eelistaks enda juures.

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...