Tuesday, June 2, 2015

21, eelviimane taks?

Aeg kipub minema sinnamaani , et ma saan ka peagi 21. 
Kuna eelmised aastad pole ma oma sõpradega väga sünnipäeva pidanud, siis seekord peaks nagu midagi tegema. 
Miks ma pole muffigi teinud? No, esiteks üleelmisel aastal olin ma suure kõhuga ja eelmisel aastal olin ma väikese lapsega. Ja kuna vanavanematega oli nagu oli, siis mingit kõvemat pidu teha ei saanud.( Ega väga tuju ja huvi ei olnud ka)
See aasta tahaks ikkagi midagi meeldejäävat.
Aastaid oled ma mõelnud stiilipeo peale aga no eestlased on nagu nad on, väga vist kaasa ei tulda sellega. Vähemalt olen ma tähele pannud teiste stiilipidude pealt, et reaalselt 10nest inimesest 4 on vb kostüümides. 
Kui ma sain 18, siis tegin ma endale sünnipäeva kingi. 
Ning, nüüd kui ma saan 21, siis tahaksin samuti endale midagi uut teha. Aga mõtted keerlevad selle ümber, et see peaks olema seotud minu lapsega. Tulevikus kui imekombel lapsi peaks juurde tulema, siis peaks saama seda veidikene täiendada.
Mõtteid on aga seda tuleks siiski pikalt kaaluda, sest tatoveering on selline asi mis jääb surmani, kui muidugi vahepeal ei leia, et peaks selle eemaldada laskma. 
Koht kuhu teha on kas siis alaseljale, kaelale ( õlal juba on), või siis jalalabale. 
Kuuaega on kaalumiseks ja mõtlemiseks ning ära võiks selle siiski teha. Kas just enda sünnipäeval kohe nagu eelmisel aastal aga peale seda kindlasti. 
Sel aastal kattub see sünnipäeva aeg pika nädalaga. Seega kolmapäev ja neljapäev on vabad ning ülejäänud päevad kõik kinni. Siis ongi kas sünnipäev teha nädal ennem või nädal peale õiget päeva. 
Kaldun arvama, et pigem nädal peale õiget päeva. 
Igatahes, mingi ägeda stiilika võiks teha küll :) 




Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...