Wednesday, March 4, 2015

Hugo.

Mu käest küsiti kuidas ma Mardile teatasin, et ootan beebit. No tegelikult me ju üritasime mitu kuud, enne kui ma beebi ootele jäin. Hugo oli väga oodatud beebi, mis tõttu ma juba ennem tellisin inglismaalt pisikesed " i love dad" papud. Kuna kaks triipu sain ma ennem sõbrapäeva , siis mõte oli , et teatan sõbrapäeval aga lihtsalt ei suutnud nii kaua selle uudisega oodata, et ühel õhtul võtsin kätte ja tegin Mardile üllatuse. Pakkisin papud ja rasedustesti pisikese kinkepaki sisse ja Mardile külla minnes ütlesin, et mul on talle väike kingitus.
Algul ta pakki lahti ei teinud. Vaatasime koos telekat ja ütlesin, et vaadaku nüüd mis seal kingi paki sees on. No nagu mehed ikka siis reaktsioon oli selline, nagu ma oleks seinaga rääkinud. Ehk siis emotsioone ei olnud. Need jõudisid alles hiljem pärale kui koguaeg nägu naerul ringi käis. Mind ennast sel hetkel kohal ei olnud kui Mart oma vanematele teatas, kuid hiljem Mart ütles, et isa oli öelnud " Vähemalt ei pea rohkem koeri võtma". Nii Hugost teatamine käis :) Lootsin saada rohkem emotsioone aga need tulid alles tükk maad hiljem :)

Kuidas mind pimedaks teha taheti...

Hommikul kohe üldse ei viitsinud ennast voodist püsti ajada, seega ma tõstsin lihtsalt Hugo oma voodist välja.Ta nagu ikka läks ja toimetas ringi ja no ega ma ju ei tea kuidas Mart köögi ennem ära minekut jätnud on ja mis asjad ta sinna ripakile on jätnud.Eriti veel teravad asjad mille ta oma sõrmedega ilusti kapi pealt kätte saab. Igatahes , mu laps on sadist. Ta tahtis mul noaga silma peast välja torgata!! See on kohutav, hirmutav ja haiglane. Ma ei tea miks, aga ma pole siiani suutnud oma teist poega Marti õpetada asju ilusti ära panema, et poiss neid kätte ei saa.Ühel hommikul ta lihtsalt tapab mu ära! Päris tõsiselt... Ma küll räägin talle koguaeg, et nuga teeb aiai ja , et ei tohi nuga võtta aga no see pisikene lihtsalt ei kuula mind.Ma räägin nagu seinaga!
Igatahes, ma olen lihtsalt surmväsinud. See laupäevani esimese grilli õhtu oli viga! Ma juba pühapäeva hommikul mõtlesin mida ma terve see nädal teen kui ma ei suutnud ennast nädalavahetusega välja puhata! Eile vähe sellest tuli meile õhtul külaline ja ma pidin juba hommikul koristama hakkama. Kõigepealt ma võtsin tohutult hoogu, et kuskilt üldse alustada aga see oli viga... Väikese lapsega on täiesti võimatu koristada! Võib öelda, et eile koristasin ma lihtsalt terve päeva .Käisin kolm korda tolmuimejaga toad üle.Pesin neli korda nõusi ja kaks korda põrandat! Kõik läikis aga täna on jälle toad samasugused nagu eile ennem koristamist. Tänan mu armas väike pere, et te mulle koguaeg tegevust teete , sest ma ju üldse kohe ei vaja puhkust!

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...