Tuesday, November 11, 2014

Laulasmaa puhkus

Räägiks siis natukene meie esimesest ühisest puhkusest ka. Eelmisel nädalal otsustasime, et käime seal Laulasmaal lõpuks ära. Broneerisime siis aja isadepäevaks 8-9 okt. Ma ikka vaimselt valmistusin ette, et tuleb üks mõnus puhkus - palju vees ja vähemalt 8h järjest und aga sellest hiljem. Kodust läksime juba 12 minema, et jõuaksime ennem ka Ketteri juures Vennot ja Liisut vaatamas käia. Sealt hakkasime kahe aeg liikuma, et kolmeks laulasmaale jõuda. Käisime veel selveris ja kuna ma hommikul väga midagi ei söönud siis võtsime ühe Hesburgeri sealt... no niii hea oli, ma pole vist kunagi burgerit nii kiiresti söönud kui siis. Igatahes kolmeks jõudsime laulasmaale. Normaalne on see, et parkimiskohti ei ole. Kõik oli täiesti umbes. Mina leian, et siiski paketi ostjatele peaks olema ikka kindel parkimiskoht mõeldud, mitte , et pean auto jätma mitu sada meetrit eemale ja siis suurte kottide ja lapsega sealt tulema.A
inukene suur miinus. Hotellituppa jõudes oli Hugo nii vaimustuses, ma poleks uskunud, et talle nii väga meeldib aga tõesti. Nii rõõmus ja vahva oli. Läksime põhimõtteliselt kohe ujuma, poja tuli muidugi minuga ja väga normaalne on see,et naiste kapid olid otsas...mine siis lapsega nii. Vees oli vahva ja möllamist kui palju.Tuppa tagasi minnes oli Huks nii väsinud, et tahtis magama minna. Päeval õnnestus see väga hästi.Emme ja issi said ka voodis lebotada. Õhtul muidugi otsustasime , et lähme vaatame baari , teeme äkki ühe veini/rummi. Mindud/ TEHTUD aga siis otsustas Hugo, et tema tahab jooksu panna.Tema tahab ringi roomata igalpool.Seega TÄIESTI VÕIMATU, oli Hugoga baaris. Aga niiipea kui tuppa jõudsime , oli ta jälle imehea ja toredas tujus laps.Magama saime alles kuskil 11 , sest Hugo ei jäänud magama. ÖÖsel ärkas mingi 3 korda(Y). Õhtul leppisime kokku, et ärkame kell 7 , käime söömas ja lähme ujuma. Huks muidugi üles ei saanud, tänu sellele saime sööma kell 8. Siis käisime ujumas ja kell 10 hakkasime tagasi liikuma. Puhkus küll polnud aga vähemalt sai välja puhata.

Tomatoe, 3 kala

Mõtlesin, et sel aastal panen suveks rõdule tomati kasvama. No seal ta siis kasvas, korra suri ära aga ergutasin taime jälle ellu. Külmadega oli ta mu rõdudel ja vaadates, et külma väga ei saanud mõtlesin, et toon tomati tuppa. Nüüd ta on mul siin septembrist seisnud ja avastus missugune aga tomatid on külles ! :):) Wuhhhuuu, aega läks juuni-november,enne kui tomatid külge tulid. Vaadates, siis hakkavad tomatid ka punaseks juba minema. Lisaks võtsime me eelmisel nädalal endale kalad. Kaua see akvaarium tühjana seisab :)

Aasta ja 19 päeva

Hugo sai aastaseks :) Pidasime maha mitme päevase sünnpäeva mil lõpuks emme oli lihtsalt surmväsinud. Hetke seisuga Hugo kõnnib aga samas ei kõnni ka. Käpukil saab ju kiiremini liikuda. Viimased nädalad olema käinud lasteaias beebitunnis. Hugole seal väga meeldib :)

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...