Sunday, March 1, 2015

Naised sauna!

Uskumatu aga mind SAUNA VASTAST inimest suudeti eile sauna tõmmata ja ütlen ausalt, ma sain sauna pisiku!Kui varasemalt on mul olnud hirm sauna ees, siis seekord ma sisenesin sinna ruumi täiesti vabatahtlikult. Nuga kõril ei hoitud. Ma kahetsen , et ma olen varem ilge blokk olnud ja koguaeg öelda, eiii ma ei taha, ma ei kannata, ma ei saa. Krdi lollus.
Esimene kord oli kraade 60 ja siis oli täiesti mõnus aga lõpuks kui kolmandat korda sauna saime siis... Deeem kuum oli. Ütleme nii, et mina kannatana maksimum 84kraadist kuumust. Ausalt ka, ma kartsin ennem seda sauna nagu tuld! Kui keegi tuli lausega " Noh Helina, lähme nüüd sauna" siis mu reaktsioon oli täpselt selline:
Kindlasti tekib küsimus miks ma seda sauna nii väga kartsin. Kunagi ammu ammu kui ma olin äkki 5 aastane, siis läksin ma esimest korda vabatahtlikult isaga sauna. No tundes mu ise, siis saun oli muidu ülikuum ja mida teeb inimene kes ei kannata vahel suvel 30+ kraadist kuumustki siis pea 100 kraadises saunas! Muidugi nutab ja lihtsalt roomab sealt välja. Eks sealt see lapsepõlve trauma tuligi ning hirm sauna ees! Järgmine kord võtan Hugo ka sauna kaasa aga ainult siis kui ta on nõus ise tulema. Sundima ma ei hakka. Viimased korrad Mart on ta suhteliselt kuuma sauna viinud ja eks see on ta ära ehmatanud. Võibolla , kui emmega koos saab siis on nõus pikemalt saunas püsima ja eriti kui naised ümberringi on. Eilne esimene grill oli ka nii nii hea. Tahaks veel grilli ja sauna! Aga õhtul meenus voodisse tulles, et juba on MÄRTSS! See teeb ju tähtsa kuupäevani ainult 33 päeva! Appikene kui kiiresti on see aeg ikka läinud.
Hahaha, kui ma oleks õel inimene, siis ma paneks eile tehtud Mardist tantsu video siia ülesse. Aga ma ju pole nii õel...

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...