Thursday, March 5, 2015

Toidu juttu / isutab

Ärkasin täna hommikul varakult ja kuna kõht oli tühi siis esimene mõte oli....TAHAN REGNE KRINGLIT! Viimane kord tellisin talt eelmisel kuul kringli ja siis see maitses niii hästi,et me sõime seda 3 päeva. Poleks ma vanemate juurde seda viinud õhtul siis ega me oleks seda ikka väga pikalt söönud. Aga ma räägin Mardiga läbi ja kui sobib siis tellime ühe singi juustu kringli aga seekord väiksema. Või siis hakkan ise täna kooki tegema hakkama, sest ma pole ausaltöeldes ammu kooki teinud. Tahaks teha võileiva torti, need õnnestuvad mul alati :) Ja siis tahaks küpsise torti ka, sest ma pole seda väga ammu teinud :) Viimati tegin torti Hugo sünnipäeval vist? Igatahes , lisan hommiku vara siia nüüd ilusaid koogi pilte :)

Lutist võõrutamine,hambad ja stress

Eelmisel nädalal tegin suurpuhastust ja koristamise käigus koristasin ka poisi luti kuskile ära. Seega Hugo enam titt ei ole :) Täiesti luti vaba juba nädal aega kindlasti. Esimene päev oli raske, sest päevaseks uneks tahtis ikka oma lutut aga edasi oli juba kerge. Enam ei otsi ka seda taga.Ainukene asi mis jäänud on , on tema sinine teki. Ma kartsin küll, et lutist võõrutamine on sama raske nagu piimast oli aga õnneks saime ilusti hakkama. Öiset söömist me võõrutasime vähemalt kuuaega.Seega lõpuks saime me magada terve öö alles siis kui Hugo oli 1,2a äkki?
Eile kui mu ema poissi naerma ajas siis avastasin, et Hugol on veel hambaid ja mitte üks, kaks vaid kohe viis hammast. Kui me koguaeg oleme mõelnud, et mis moodi on võimalik, et pooleteise aastasel on 16 hammast suus , kui meil oli ainult 4 all ja 4 üleval. Koguaeg mõtlesin, et kuidas see võimalik on aga ohoo..kokku on Hugol hetkel siis 13hammast, seega päris märkamatult tuli 5 hammast kuskile juurde.Sellepärast ta mul nii jorin ongi koguaeg...me aga vaatasime ette, et hambaid kuskilt ei tule. Varsti võib lihakäntsaka kätte anda ja las närib :)
Tegelikult on asi niimoodi, et mul on mingi eriti nõme kevadine stress peal. Ma ei saa magada, ma olen koguaeg väsinud ja ma koguaeg vingun ja virisen.See magamatus on kõige hullem. Täna näiteks ma ei saanud magada,kuna see tuustik hüppas öösel lapse voodisse ja ma pidin teda sealt ära meelitama.Peale selle otsustas Mart laiutada ja norskama hakata. Vähe sellest, ka Hugo hakkas hommikul norskama.Seega ma olen täna jälle surm väsinud. Ma pean veel: Süüa tegema, koristama, Hugot kanseldama, hugoga vanni minema- sest ta on nagu mitu kuud pesemata metsas elanud laps, veel koristama, nõusi pesema!! õõõõõh....ma ei taha:S Me mõtlesime laupäeval naistepäeva peole minna aga minu jaoks jääb see pidu vist ära...

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...