Thursday, March 12, 2015

Tahan oma maja!!! Tahan!

Ma tahaks nii väga elada juba oma majas, mitte mingis korteris.Ma ütlesin Mardile ka, et ma võtaks meile lausa küülikud.Poisil oleks nii põnev nendega. Ma ütlen ausalt, et ma käiks lapsega koguaeg õues aga no ma ei viiiitsi minna 4ndalt korruselt käruga alla ja seda pärast ülesse tagasi tõmmata. Oma majas oleks palju lihtsam, paned lapse riidesse ise lähed toimetama ja las ta siis jookseb seal ringi. Mardi maatükile on võimalus teha oma aed ja maja aga no ei oska kuskilt alustada. Seal saaks lapse isegi üksi õue jooksma lasta. Oleks oma maja me võtaksime endale ka koera, kes kodu kaitseks.Oijah, saaks lõpuks ometi kuskilt alustada. Lähen ka tööle, saame jalad alla ja suvel võiks juba alustada vaikselt ehitusega, kasvõi selle saunamajakse valmis teha, kuhu eesruumi saaks teha ka väikese magamis koha, kus suvel ööbida. Vahel ma mõtlen ikka , kui vahva oli oma majas elada. Sa võid kasvõi alasti õue minna ja kedagi ei koti see. Selline pisikene majakene oleks ideaalne,ma ei vajagi rohkemat kui lihtsalt pisikest majakest.
Minu unistuste maja oleks muidugi suur ja avar.Hästi palju täispikkasi aknaid.Oehh, aga selline saunamajakene ajaks ka alguses asja ära.Peaasi, et magamis koht oleks ja oma suur aed kus saaks suvel toimetada. Käisime ka mingi aeg seal maa peal ja no ei oska kuskilt alustada.Kõigepealt tuleks maa ära siluda ja natukene puid maha võtta ja siis alustaksin ma juba oma aia tegemisega. Riisuks ka mässaks seal. Isegi kassi võtaks sinna möllama, peaasi, et ära ei kaoks , siis on jama.

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...