Saturday, May 16, 2015

Keep calm and enjoy the weekend

Avaldus

Armas Kevad! 
Ma tänan Teid, et vahel pöörate ka mulle tähelepanu.Seoses kohustustega ei ole ma hetkel eriti õnnelik Teie poolt tehtud üllatuse üle. Seoses töökohtuste ning väikese alla kahe aastase lapse omamisele, ei ole ma suuteline aktsepteerima Teie kingitust.Sooviksin anda Teie südamest tehtud kingituse tagasi seoses sooviga jätkata tööd ning teha tavapäraseid igapäeva toimetusi.Teie kingitus osutus kahjuks seekord sedavõrd häirivaks, et istun selle nädalavahetuse kodus tee, mee ja rohtudega teki all. Antud kingitus sai tahtmatult edasi antud ka mu väikesele pojale Hugole, kes ei ole samuti väga õnnelik Teie kingituse üle.
Seoses mitte sobivusele palun võtta tagasi mulle antud kõripõletik, mis on vaikselt juba kõrva edasi läinud ning häirib igapäeva elu.

Järgmisel korral palun valida sobivam aeg! 
Tervitused.
H.


Igatahes me oleme Hugoga haiged. Eile käisin tööajast arstil ning tuleb välja, et mul on äge kõripõletik mis hakkab juba vaikselt kõrvadesse lööma. Köha on nagu korralikul parmul kes on lisaks veel tuberkuloosi haige. No tõesti , aitäh kevad. Täna ja homme peaksin olema tööl aga kuna ei ole just kõige parem olla, siis sain käsu nädalavahetuse kodus olla. Täna käisime apteegis ja tõime rohud ära ning nüüd läheb nende võtmiseks. Mõtlesin küll, et kuna homme on lühikene päev siis  peaks selle ikkagi tööl olema aga ei vajata mind :) Käsk on ravida. 
Hetke seisuga olen ma nüüd 1,5kuud tööl olnud ja võib öelda, et mulle meeldib seal tööl käia. Töö ei ole üksluine, seltskond on vahva ning päev läheb kiiresti.Palga kohapealt ei pea samamoodi kurtma, täitsa rahul olen. 
Olen nüüd hakanud vaikselt vaatama ka Talv2015 reisipakkumisi, sest kuna ma nüüd käin lisaks veel tööl siis võiks ikka sügisel ennem Hugo 2a saamist kuskil ära käia. 
Mõte on Türgi, Egiptuse, Kreeka ja Hispaania vahel. Millegi pärast Mart ikka ei taha sinna Türki minna kuid no, kui tema ei taha siis ma lähen pojaga kahekesi. Ema pidi niikuinii sügisel uuesti minema ja mis seal siis sättida nii, et lähme neljakesi : Ema, õde, Hugo ja mina.
Õhtuti saab ju lapsed koos magama panna, sest Heleri piisavalt vana , et Hugoga koos ühes toas tududa. Hugo magab öösel ilusti ja mingit probleemi ei oleks. 
Aga ma jätan nüüd meisterkoka vaatamist... 


Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...