Sunday, March 15, 2015

Eile, Täna, Homme

Kuna ilmad on nii tohutult imelised, siis oleme enamus päeva õues veetnud. Eile käisime näites Mardi vanemate juures.Sinna tuli ka Kristi oma pisikese nunnukesega tänu millele oli ka Hugol põnevam. Muidu uitas üksi ringi ja mässas mullamuti hunnikutes. Mart jäi ka pildile oma õlle ostmisega. Jäädvustasin ta salaja pildile, ega härra muidu õlut ei osta aga ta isa tellis kasti õlut.Enamasti ostab ta kaasa sauna õhtutele paar õlus, see ka kõik. Eile käisin ka kaltsukates, sest Hugole oli kiiresti vaja kevad papusi. No ei ole kuskil miskit. Meil oli üks paar aga üks papu õnnestus poisile kuskile nii ära peita, et siiani välja pole tulnud, eks nii need asjad kaovadki.
Täna ärkasime samuti varakult ja läksime jälle õue.No, ilmad on soojad ja mõnusad , lihtsalt peab lapsega õues käima ja ilma nautima. Varsti kui Hugo ärkab lähme minu vanemate juurde, siis nad said endale uue beebi. Hiljem lisan ka pildid aga korra poodi minnes õnnestus ka näha seda nubli, no nii nunnu. Aga hommikul oli üks korralik avastus ka. Üks värdjas oli öösel rõdupealt alla oksendanud, nii, et kõik rõdud on täis ja ka all olev Mardi auto oli ropsine.
(Muudetud kl 22.30) Varasemalt lubatud pisikese beebi pildid.No nii nunnukene.Täpselt nagu väike mõmmik.Igatahrs lisan nüüd ka selle,et homme on mul mitu töövestlust ning kirjutan mõni päev neist ka pikemalt.

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...