Thursday, July 9, 2015

9.juuli.2015

Tere hommikust! 
Ma pole nii ammu bloginud, et see tuur on juba vaikselt kaduma läinud. 
Eile sain 21 ja no ütleme nii, et sellist kogust lilli ma ei saanud isegi siis kui ma kooli lõpetasin ( 2 korda).
Sünnipäeva pidu jääb mul ära.Sest suurelt ma see kuu teha ei saa, sest hambaarst nõuab 21.juulil minult 109€ hambaravi eest. 
Mõtlesin küll, et mingi väikese grilli sõpradega võiks ju teha aga kuna enamus tulla ei saaks, siis jätan ära. Ei ole ju mõtet paari inimesega teha. Eks tuleb  lihtsalt vanemate juurde grillima minna ja sellest piisab. 
Tegelikult olen ma jube väsinud. Mangi selle kuu horoskoop peab täppi, sest ma tunnen , et tahaks üheks ööks üksi kuskile ära minna ja puhata korraks. Selline veider stress on tekkinud või siis hakkab vaikselt deprekas tekkima. Tänane tunne tekitas minus väikese hirmu. Mart käib hetkel isal abis ja see tähendab, et ma pean pojaga vähemalt 5h kahekesi jääma. Viimasel ajal ma lähen väga kergelt närvi ja ma kardan, et ma hakkan lapse peale karjuma kuid seda ma ei taha. 
Leppisime kokku, et õhtul kui Mart tuleb siis läheme mu vanaemale külla, sest tema nägi poissi viimati oma sünnipäeval veebruaris.




Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...