Saturday, April 25, 2015

Seapesa

Minu varasemad igapäeva lugejad on pidanud kindlasti pettuma, et igapäevaselt enam postitusi ei laeku. 
Kahjuks töö võtab nii suure aja , et lihtsalt ei ole võimalik igapäevaselt blogida. 
Jah, mul on ka vabad päevad, kuid esimene päev läheb kindlasti koristamise , nõude -ja pesu pesemise peale. Pesu koguneb nende paari päeva jooksul niivõrd palju, et ma pean päevas 3-4 korda pesu pesema. Minu väikeses peres elavad erilised sead, kes ei oska süüa ega puhtust hoida ( k.a mina).
Võtan näiteks eelmise nädala. Koristasin viimati teisipäeval, kolmapäeval ning neljapäeval olin ma tööl. 
Magamistuba-voodid sassis, voodipesu sokolaadiga koos, tibu voodilina mingit pudi täis, tibu riided vedelevad igal pool, issi ja minu jalanõud on samuti magamistuppa tassitud. Suur avastus oli ka see, kui ruloo ülesse tõstsin ning avastasin, et mitte keegi ei kasta mu lilli ja basiilik oli ära kuivanud!!!Ma nägin nii kaua vaeva, et need seemned üldse kasvama hakkaksid aga no niipalju siis minu vaevast. Eks tuleb lihtsalt järgmine kuu õue seemned mulda pista! 

Vahekoridor-Põrand oli mingit pudi täis. Pesukast ajas üle. Kahjuks lausa nii üle, et mõned riided olid juba pesukasti kõrval asuvasse prügikasti kukkunud. Pesu sorteerides tulid mustade riiete seast igatsugused mänguasjad ja muid huvitavad asjad välja. Kummuti peal oli suur must kott, mille sees olid mustad rätikud. 
Koridor-Jalanõud laiali, kõik kohad kassikarvu täis. Hugo välisriided olid kõik riiuli peal hunnikus. Nii mustad kui ka puhtad riided. Mainimata ei saa jätta seda liiva ja mulla kihti põranda peal. 


Kassituba-Kassituba on see sellepärast, et seal toas on meie nn garderoob (kapp , kummut jm) ning nurgas asub ka kassi söögi ja wc nurk. Kutsume seda ka rõdutoaks aga pigem siiski kassituba. Igatahes Hugo oli kassi liivakastis käinud ning sealt kuidagi moodi läbi võre liiva välja tõmmanud. Kassi nurka oli visatud ka mängutelefon ning 0,5 veepudel.Meie riided olid laiali,sest no kes see hommikul riideid otsides hiljem neid ära jõuab korjata.Mart nagu ikka korjab endale riideid kapi uksekülge, mistõttu see varsti ka küljest ära murdub ning ma saan tohutult vihastada.Lubage lisada , et üks prügikott oli jäänud nurka ootele, et keegi ta välja viiks ja see haises seal korralikult. No kujutage ette...kakamähkmed, kohupiima topsikud jne....kohutav....k.o.h.u.t.a.v 

Köök-elutuba- No, see on endiselt see kõige hullem tuba, kuna siin me enamasti oma aega veedamegi.Palju võib minna kahel ja poolel inimesel nõusi kahe päeva jooksul? Teate, ma vastan teile ausalt...PALJU! See on kohutav kuidas 2,5 inimest suudavad nõusi mustaks teha...millise koguse!! Kuna meil nõudepesumasin on katki, siis pean ma neid kahjuks käsitsi pesema. Põrand oli muidugi kõiksugu asju täis mis Hugo käest või suust maha satub. Eriti meeldib talle küpsiseid maha purustada!Lisaks sellele on meil SUUR mänguasja kast, mis endiselt uputab üle! Tegelikult varasemalt oli meil neid kaks tükki aga sorteerisin enamus beebiasju ära ning jäi üks mis on ülekuhjatud. Seega arvatavasti on ju mu toad mänguasju täis. Muidugi ka söögi jäänused, sest Hugo peab ju ISE sööma!


Teate kui raske on olla ema, kuid sa elad korteris mis on sinu jaoks liiga suur? Need kaks päeva! Ma koristasin ennem tööle minekut toad ära! Kuna Mardil oli õhtune vahetus siis reaalselt koju jõudsime me ühe ajal! Laps oli hoidja juures! Kass oli kodus? Kes kurat need toad nii mustaks teeb selajal kui meie tööl oleme? Kuidas see võimalik on? Keegi seletaks mulle? See juba hirmutab mind, sest kui nii edasi läheb, siis igakord peale minu tööpäevi ,esimene puhkapäev saab nimeks- KORISTUSPÄEV!

Apppikene!

Tänu viimaste päevade shokeerivatele sündmustele olen ma tegelikult täiesti shokis. 
Mulle meenus miski, millest ma olen siia ka varem kirjutanud.
Kes lugenud on teavad, et kunagi kirjutasin ma sellistest asjadest nagu 
nägemused.Kunagi käisin ripsmete hoolduses ning mu silme ette tekkisid kolm täiesti selget pilti!
Mäletate? 
Ma ei hakanud neid tol hetkel siin lahkama, kuid oma rahustamiseks kirjutasin ma ühele teadja naisele ning sealt alt leidsin ülesse oma kirja ja nägemuste kirjelduse. 

1.Lühidalt nägin sõda ja surnud inimesi- Jah, ma võin öelda, et
ma olen pidanud korraliku sõja maha, et oma elu muuta. 
Tamm on tugevuse ja jõulisuse sümbol ja selle viimase kuuga olengi ma kasvatanud
oma sisemist tugevust ja jõudu! Ma olen jõudmas peagi sinnamaani , et hakkan täitma
järjest oma unistusi. Algus selleks läbi sõja on tehtud. Miks ma nimetasin tamme? Sest selle nägemuse lõpul seisin ma mäenõlval suure tamme all ja jõllitasin laipasi!
2. Teiseks pildiks olid mees ja naine , kes hoidsid käest kinni.Minu pilku tõmbas suure kiviga sõrmus mis säras ja sätendas- Tänaseks päevaks on mu sõrmes suuremat sorti(minu jaoks suure) kiviga särav sõrmus. Me Mardiga oleme lähedasemad kui kunagi varem ning rohkem kokkuhoidvamad. 
3. Kolmas pilt mind hirmutab...kuna see võib olla tulevik siis sellest ma veel ei räägi. Ma siiski loodan, et tegemist ei olnud inimesega kelle suhtes on mul tõsine austus. Ma siiralt loodan, et see oli lihtsalt mingi hoiatus, et tuleb tegutseda mitte fakt.




Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...