Wednesday, July 29, 2015

Lapse kõrvalt suhte hoidmine

Kuidas on võimalik üldse lapse kõrvalt suhteid soojas hoida? 
Ausaltöeldes vahel on tunne, et selline asi , et lapse kõrvalt suhe endiseks jääks ei olegi võimalik. 
Eks meie otsustasime Hugo natukene vara teha, sest ise me teineteise jaoks ei saanudki piisavalt aega. Me olime koos vähe olnud, kui otsustasime, et me tahame last. 
Eks elu on näidanud et rasestumisega läheb aega ,kellel kuid ,kellel aastaid ,aga meil õnnestus see kuidagi jube kiiresti. Ninnu-nännutamise aeg sai lapse sünniga läbi, seega meie saime teineteise jaoks olemas olla vaid 1.2aastat.Mis pikajalise suhte puhul on liiga vähene aeg.
Ma igatsen vahel tohutult seda aega mil me saime kahekesi olla, saime käia, jalutada käestkinni ilma, et ühe silmaga kedagi teist jälgiks.
Mitte, et ma kahetseks, et Hugo olemas on. Absoluutselt ei, ta on mu päike, mu suslik mu väike musirullikene igas päevas. Mingiaeg Mart küsis mu käest kas ma vahel ei tahaks, et last ei oleks?
Ma vastasin talle
"Ei, ma tahaks vahel hetke kus ma saaks olla ilma lapseta, aga seda, et last ei oleks...ma pole seda kunagi mõelnud, ma loodan, et sa sõnastasid oma küsimuse praegult valesti, mitte ei mõelnud seda tõsiselt"  Seda ta tegi, valesti sõnastatud lause võib vahel kõlada liiga karmilt. Laps on mu elu osa ja ma ei arva, et ma lapse liiga varakult sain. Täpselt õigel ajal.
Vahel ma lihtsalt tahaks, et Mart viiks mu kuskile jalutama või, et me saaksime kahekesi kasvõi õhtul teleka ees shampust juua ja teineteise seltsi nautida.
Kogemus on näidanud, et kui suhtes olles ei ole aega teineteise jaoks siis see lõppeb lahkuminekuga.
Meil alles hiljuti oligi soov lahku minna aga Mart oli see kes tõi mu maa peale tagasi.
Ma armastan teda palju, täpselt sama palju kui Hugot. Okei, Hugot natukene rohkem.. aga eks asi ongi selles, et ma olen noor ,kõigeks 21 aastane ja tema on juba 27. Ma lihtsalt vajan
aegajalt seda, et poodi minnes võtaks ta mul käest kinni. Magama minnes võtaks ümbert kinni ja sosistaks midagi ilusat.Et ta lihtsalt oleks olemas.Kui meil on kiired ajad siis vahel ma lihtsalt igatsen ta puudutusi, kasvõi seda, et paneb mulle enne magama minekut käe seljale..
Jah, oli pool aastat aeg kus me mõlemad käisime tööl ja üritasime seda aega teineteise jaoks leida.
Oli raske, kuid üks tark mees ütles kunagi kuldsed sõnad.Kaks inimest peaksid leidma teineteise jaoks aega kasvõi kell 3 öösel, see tugevndab suhet.Vabandus"ma olen väsinud"näitab ainult seda, et suhe ei kesta kaua.
Eks me olemegi üritanud kas või kell 1 öösel teineteise jaoks aega leida aga no usu mind, päris raske on järgmisel hommikul tööle minna nagu kaks zombit. Aga mis teha, kui laps ikka üksi ennem kella 12 magama ei jää, siis ei jäägi midagi muud üle. 
Kohati oleme me küll nagu vana abielu paar, väsinud ja kurnatud.




Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...