Thursday, March 19, 2015

14 päeva veel!!!!

Ainult 14 päeva veel.Paljud on küsinud mis siis juhtuma hakkab, ning mida ma siin nii salajases hoidnud olen.Eks üllatus moment on suur ,kuid tegelikkuses on lihtne reisile minek.
Nimelt sel aastal otsustas ema oma sünnipäeva pidada Türgis, Alanyas ning ka mina olen minemas.Aprilli alguses ühel reede öösel kell 5.30 läheb lennuk ning tagasi oleme nädala pärast.Seekord lähen ma ilma Mardi ja Hugota.
Ma ei kujuta ettegi kuidas ma selle nädala ilma nendeta hakkama saan ,kuid eks puhkust on tõsiselt vaja.Saab korraks mõtted eemale ning nädal aega ilma kohustusteta olla.Kahjuks on see elukene nii ära kurnanud,et ema üllatus tuli tõelise üllatusena ning õigel ajal. Alanya on vahemere ääres asuv puhkuse linnakene kus me nädalakese puhkame.
Peatume me ühes Alanya kaunis 4* hotellis mis vähemalt piltidelt näeb väga luksuslik välja.Tuba jagan ma Mardi asemel oma väikese õe Kerttuga.Plaanin sellest puhkusest kõike võtta ning usun,et sellest piisab terveks järgmiseks aastaks,et jälle vinks vonks olla.
Kõige suurem mure on mul Hugo pärast,kuna Mardil ei ole sellist külma närvi nagu mul.Tähendab ega mul vist enam polegi närvidest miskit järgi.Loodan,et Mart oma ema nüüd terve nädal Hugoga ei piina.Tundes teda,siis ei usu ma,et ta poisiga kodus on..

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...