Monday, December 29, 2014

Hugo ja väike tüdruk :)

Käisime õhtu Mardi vanemate juures, kuna sinna tulid ühed tuttavad kellel on samamoodi pisikene beebitüdruk.Suvel kui käisime me kõik koos mereääres puhkamas, siis olid ka nemad meiega. Pisikene oli alles niii väikene ja magas enamus ajast kärus.Nägin jälle teda üle pika aja ja no ma olin nii vaimustuses, kui armsad võivad ikka väikesed lapsed olla. Uskumatu oli see, kuidas pisikene lärmi ja jutu sees ilusti tuttu jäi.Oleks meie Hugo vaid samasugune, elu oleks nagu lill. Need kaks koos olid ikka nii vahvad.Kuna Hugo on juba väike kaak siis näitab ette kuidas pahandust teha. Hugo arvas, et püsti kõndimine on ebaviisakas, mistõttu lasi ka tema käpuli ringi. Tegid seal edasitagasi ringe ja mõlemad häälitsesid. Kui tüdruk tegi sellised madala hääle häälitsusi siis Hugo kilkas nagu väikene tüdruk oma heleda häälega.
Ma mardiga olime sellest pisikesest nii vaimustuses, et hea meelega oleks ta kaasa võtnud. Nii kerge ja armas ja hea laps :) Ka Hugo oli väga vaimustuses, teda pole väga väiksemate lastega kokku lastud.Aga Hugol on nüüd tekkinud kadedus, koguaeg nii kade kui keegi tema mänguasju võtab.Täna käis Heleri ka ning Hugo näitab ikka tohutult oma iseloomu välja. Väga minu moodi. Küll need väikesed on ikka vahvad :)

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...