Tuesday, March 24, 2015

Lõpukleit

Meie oleme suure dilemma ees.Millist kleiti valida lõpetamiseks.Minu väike õde lõpetab sel aastal põhikooli ning ei suuda otsustada millist kleiti lõpetamiseks valida.
Kõige rohkem huvitab meid kas keegi on neid kleite reaalselt näinud ning oskab kommenteerida, kuidas kleit reaalselt välja näeb.
Mainin kohe ära ka selle, et tegemist on 16 aastase neiuga,kes on 180cm ning kellel on pikad punased juuksed.Väga silmapaistva välimusega neiu.

Üks mõte oli tal sellise komplektiga lõpetada:
Teine: 
Kolmas varjant (Tumeroosa kleit)




NB!Postitust võimalik kommenteerida ka anonüümselt!! 


Ja täna ma lihtsalt armusin Diana Kurvese loomingusse. Äkki kellegil on kappi seisma jäänud M/L suurus ja tahab sellle ära müüa :)




13 comments:

  1. Esimene komplekt on väga ilus :)

    ReplyDelete
  2. Mul mehe õde tellis esimese kleidi endale lõpetamiseks ja see oli väga ilus!

    ReplyDelete
  3. Tegelikult on maani kleidid mõeldud pigem õhtuüritustele ning päevasel lõpetamisel etiketi järgi väga ei käida. Kuid eks maitseid on erinevaid ja lõpetamise päeval tuleb tunda end siiski hästi. Samuti ei sobi paljad õlad ning liiga avar dekoltee (esimesel pildil tundub olevat).Samas kui valida, valiksin esimese komplekti.
    Väga julge ka neiu poolt kõrgete kontsadega minna, olles ise nii pikk. Super!

    ReplyDelete
  4. Tere! Väga meeldib esimene komplekt, kui see saladus pole, siis kas oleks võimalik saada kleidist linki? - Armusin esimesest silmapilgust :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.aliexpress.com/item/Elegant-v-neck-long-evening-dresses-made-in-china-formal-dresses-evening-gown-2015-QUEEN-BRIDAL/32299344879.html

      Delete
  5. Tere! Olen esimese komplekti kingad endale kunagi aliexpressist isegi tellinud. Suht samasugused tulid nagu pildil aga peaks võtma number suurema kui enda reaalne jalanumber on. Või siis jala väga korralikult ära mõõtma. Ma enda laiskusest ei teinud seda ja kingad tulid kantavad aga siiski natukene väikesed.
    Sealt saab ka kleitidest reaalseid pilte paluda müüjalt, nii on kõige kindlam osta.

    ReplyDelete
  6. Arvestades seda, et tegu on põhikooliga ja ilmselt päevase ajaga - valiks kolmanda.

    ReplyDelete
  7. Tere! Kas saaks esimese kleidi ja nende kingade linki? Eile lisatud link ei anna tulemust.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elegant v-neck long evening dresses made in china formal dresses evening gown 2015 QUEEN BRIDAL , kui see aliexpressi otsingusse panna, peaks samuti ilusti välja lööma :)

      Delete
  8. Tere! Minul avaneb ilusti antud link , mille ma täna hommikul lisasin.

    ReplyDelete

Motivatsioonist ja niisama mõtteid.

Täna läbides järjekordset koolitust tunnen, et on aeg järgmine samm teha, sest tarkust on juba omajagu kogutud. Ees on veel kolm koolit...